Saknar BF3<3

2007 började och vi kände inte varandra. En del kände varandra innan vi börja tillsammans. Som Pia och Sandra som har gått på IV tillsammans, som klarade sig upp till våran underbara klass. Man gick till skolan och man började lära känna varandra mer och mer. Vi gick bara i första året på gymnasiet så vi var dom minsta. Så dom i BF3 gjorde lekar med oss, vi spela kubb och hade roligt tillsammans. Så blev BF2 så avundsjuka så dom ville också leka med oss och välkomna in oss i BF. Så dom gjorde massa olika saker med oss. Vi gjorde en bok och vi gjorde ett spel med Monica Ericsson som vi har en massa roliga minnen och bilder ifrån där alla deltog.

Precis innan vi gick på sommarlov kom vi på att vi skulle göra något roligt tillsammans. Vi bestämde oss för att åka ut i Hannas och Pias stuga ute i Långshyttan. Där nästan alla deltog. Vi hade skojj, badade, grillade och skratta så vi nästan dog.

Vi kom tillbaka efter ett långt och trevligt sommarlov. Vi började 2:an. Nathalie fick ansiktsförlamning under sommarlovet som hon mådde jätte dåligt av. Så när hon kom tillbaka var alla i klassen nyfikna och alla hjälpte till. Tack vare hennes klass så gick hon till skolan och gjorde det hon skulle.

Vi skulle åka ut och tälta i Dräcke med Benita Wallner. Ingen var så sugen först men alla följde med ut och deltog ändå. Det var så roligt där också. Vi skratta och grilla och lekte en massa lekar. Vi var uppe nästan hela natten och Pia stoppade jordnötter i näsan på Nathalie när hon sov. Nathalie kom på att hon inte ”hänger med”.

En dag i skolan så satt vi och planera vad vi skulle hitta på mot slutet i 2:an. Vi bestämde oss för att åka på Laser - skjutning i Borlänge. Vi var så några i klassen så vi fick fråga folk som ville följa med. Johan, Marcus, Jacob och Benitas dotter följde med oss. Vi åkte flera bilar upp. Och sköt och dundra loss. Det var jätte roligt. Vi åkte tillsammans hemåt mot Hedemora, slutkörda men samtidigt jätte nöjda med dagen/kvällen.

Vi fick en förfrågan om att delta och vara värdar på en Friidrotts tävling för handikappade en sommardag. Vi deltog och hjälpte till så gott vi kunde och vi hade så roligt tillsammans. Vi fick diplom och underskrift av honom som höll i det hela, om att vi varit där och gjort det vi skulle. Vilket var jätte kul och bra. Det var i slutet av 2:an. Vi gick på sommarlov och skulle komma tillbaka som studenter!

När vi kom tillbaka till skolan år 2009, så kände nog alla att detta är vårat sista år i skolan. Vi är studenter, vi är de som är äldst, vi är dom som regerar över skolan. Vi är STUDENTER helt enkelt! Det är mycket som ska göras. Vi hade mycket att göra i skolan vilket ledde till bråk och tjafs i klassen. Men som löste sig tillslut. Som sagt, alla kan inte älska alla. Men vi har som sagt gått tre år tillsammans i skolan så varför inte njuta av den sista tiden tillsammans? Vi bestämde oss för att åka ut till Hannas nya stuga i Långshyttan som låg 5 meter bredvid hennes gamla stuga. Vi grilla, spela kupp, badade, snacka gamla minnen och vi hade skit skoj! Detta var första gången vi drack alkohol tillsammans (en del). Vi hade väldigt roligt tills Claesson ramlade över Hannas halvtrasiga bänk så hon tappade andan och svimmade och spydde osv. Så hon fick åka hem. Alla deltog och hjälpte till med henne vilket hon är väldigt glad över. Det var då man insåg att alla i klassen bryr sig verkligen om en fast man inte visar det egentligen så ofta.

Nu den sista tiden tillsammans så har vi samlat in pengar för att köpa saker till dig. 150 kronor var. Så har vi gjort en bildbok som jag hoppas du kommer att behålla och bli glad över. Och kan kolla i den om några år och minnas dina gullebarn. Vi kommer alltid att tycka om dig Christina.

 

Från Nathalie som skrivit denna ”bok”: Du har varit min lärare i nästan 13år. Jag känner dig utan och innan till nu. Hoppas du har varit lika glad som vi har varit som har haft sån tur att ha haft dig som lärare under dessa underbara år. Jag kommer sakna dig och vi alla kommer nog fälla någon tår den 11 juni som är idag. Jag kommer alltid att minnas dig som en bra och duktig lärare.

P.S  Vi hoppas att inte dina blommor dör. Så att du inte får sparken. För du måste undervisa flera ungdomar så Hedemora får se vilken underbar Lärare du är! Tack för alla år. Kram BF3 dina gullebarn! D.S

 

Stora KRAMAR från

Nathalie Claesson, Sanna Bergkvist, Pia Lundkvist, Anna Sundström, Michaela Järnberg, Felicia Bäckström, Julia Boden, Sandra Trädgårds, Alma Granlund, Evelina Ericsson och Hanna Johansson

BF3 rules! 

Made By: Nathalie ”stjärnan” Claesson!


Kommentarer
Postat av: sanna

buhuhuhu! :(

2010-09-20 @ 15:07:13
URL: http://sannaab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0