31 Mars 2010

28 Mars 2010

Hey! Har missat många dagar nu ser jag. Men har inte haft varken tid eller ork att sitta vid en dator efter alla omständigheter!
Söndag, vi vakna och inte gjorde något spec, Vad jag kommer ihåg? Vi åkte hem till Johan senare på kvällen, för jag var ledig i måndags, alltså i morgon om det hade varit den 28 :P hahah..
Åkte till Johan och tog det lugnt. Snackade lite om allting, så jävla skönt så löste allting sig. Han bad om ursäkt och det är jag glad över. Även jag bad om ursäkt. Jag älskar dig gubben!
Vi gick och la oss efter ett tag!

29 Mars 2010

Idag vakna jag utan Johan. Han hade åkt till skolan i morse. Medans jag klev upp med 11 och tog tag i hans rum... Möblera om och städa som bara fan i tre-fyra timmar... Fyfan vilket skitigt rum alltså? :O
Jaja, senare när Johan kom hem vid halv 7 tiden efter att varit med Alex så tog vi det lugnt och myste och snacka lite till om det dära. Det gick superbra. Vi har bestämt att fortsätta med varandra och detta kändes faktiskt bra! Vi gick och la oss efter ett tag..

30 Mars 2010

Tisdag - Ledig.. Skönt som fan! vad gjorde jag idag då.. hmmmhmmm! inte så mycket mer än att vi åkte hem till Marie för att svärmor skulle vara barnvakt åt alla tre på kvällen. Vi satt och snackade ett tag och eftersom min favorit Miranda är så tokig, så sa hon: Nathaliiiie, mamma och mormor slår mig på munnen! Så gick dit med bestämda steg (på skojj) och "skällde" på dom åt Miranda, Hahha skratta så jag dog! :P Sötunge! SÅ vi var väl där en stund och kollade på dating in the dark också. Fyfan vad sjukt det är alltså? Jävla subba säger jag bara till er som såg det. Usch!

31 Mars 2010

Idag skulle jag väcka Johan som skulle till skolan men fick ett svar av han att han var sjuk.. Så jag somnade om och vakna kring 13.00 kanske, han ba Mähh! Varför väckte du mig inte!??! Jag svarade det han sa i morse. Han ba jahaaaa....;P Han hade pratat i sömnen!! Hahah!

Men men vi åkte upp till Leksand för att ge Eva sällskap som satt och klippte sig. Så fin du blev :) Hehe
När vi kom hem så sitter Micke och pierre i köket och ska tatuera sig..Så Johan sitter därute med dom nu och snackar medans jag skriver här en massa :P

Nej, nu orkar jag icke skriva mer. Nu ska jag spela ett spel som heter Tarzaaaaan :D Hahahha länge sen, spela det hela tiden när jag var liten! :)
Syns! ;)

Peaaace mannen!

27 Mars 2010

26 Mars 2010

Fredag idag, det betyder skola och ingenting. Jag gick på lektioner, sen gick jag och Martina och Klara upp till Viggos dagis för att hämta honom och ta till stan för att gå lite på marknaden. Vidare därifrån hem till Tuppe, dit min mamma kom och sedan hem. Hem och tog en macka och gick och la mig en stund. Sedan kom Johan och vi åkte och snacka litegrann om allting som hände sist. Vi löste det på bästa sätt sedan tog vi det lugnt hela kvällen.

27 Mars 2010

Lördag idag, helg, ledig! Fyfasen vad skönt att få sova ut lite.
När jag vakna gick jag och tog en dusch sedan in till stan för att jobba lite igen. Har sprungit som en idiot för karlarna, och fixat och donat! Gick super bra för mig! Så tummen upp! (Y)
Kom nyss hem efter att ha skjutsa Frida och hennes faster från Skäve till Turbo.
Såg hennes nya lägenhet. Guuuuuud vad fin 1:a alltså! Ska dit och bo där några dagar efter påsklovet. Ska bli mysigt och roligt! =) Hihi..
Nu sitter jag här nyhemkommen och ska nog slå igång en film.. trött som bara fan nu!

Hörs ;)

25 Mars 2010

Hejsan!

idag vaknade jag på fel sida. men i skolan så vände det ganska snabbt tills en i klassen smällde ur alla mina jävla snus! Kärringjävel! Tillslut när skolfan var slut så åkte jag hem med bussen. Där jag och Sibban åkte med.. Jävla galning till chafför (stavning). Skällde ut honom innan jag gick av!! Eller ja, sa åt han " bäst du tänker på ditt jävla körkort. Du kör inte som normalt folk!" Han bara tittade på mig!! Jävla idiot, han utsätter ju andra för fara också! Han måste vara en självmordsbombare alltså, han var ju dock en utläning ocksåå ^^, Haha! men men, när jag kom hem tog jag pappa i schack för första gången i mitt liv! =) Weeei, men tror han gjorde till det lite också.. haha men ändå^^ Skills!

Efter ett tag fråga pappa om jag ville följa med in och test jobba i lokalen. (poker)
Så jag har stått i kassan från 6 till nu :) Tjäna bara 100kr nu.. Det har gått så dåligt där nu pga en del orsaker som jag inte tar upp här. Men jag nöjde mig med dom=) Det var skit roligt.. Roligt när folk är trevliga tillbaka faktiskt.

Kom nyss hem och nu sitter jag och snackar med Jesper på msn.. Han behöver en vän just nu!! och det är jag! :)
Finns här för dig gubben!

NU sitter jag här skit glad. Vet ej varför dock! Haha:P
Imorgon, så ska man väl inte göra så mycket. Får se vad som händer, vitt jag vet är det skolan som gäller. Ska börja sköta min frånvaro nu. :) Den är inte hög men ska försöka att inte skolka ngt innan studenten =)

Puss på´t!

24 Mars 2010

22 Mars 2010

Idag gick jag till skolan som vanligt, och på ALLA lektioner! Sedan skulle jag ta tåget till Leksand och sova där tills på Onsdag morgon för vi är lediga på Tisdag. Tåget skulle gå 15.36 men kom 16.05 och var framme i Leksand 18.30...... Så jävla irriterad på tåg helveten. Sen kom jag hem dit och satt med Johan i soffan och myste och snacka lite om dagen. Sen blev det inte så mycket. Gick och la oss efter ett tag.

23 Mars 2010

Johan åkte till skolan och jag låg kvar och drpg mig i hans säng. Sen när han kom hem började jag att städa hans rum och härja, sedan lite i köket. Två karlar kan fan inte ta reda på efter sig... :P menmen, sen blev jag och Johan osams lite så det sluta med att jag var hemma hos Sanna. Hon och Alma kom och hämta mig kl 2 på natten, men men.. det har väl löst sig lite nu iaf, kom bara ihåg att du betyder mest för mig Johan! <3

24 Mars 2010

Vakna upp hos Sanna och var svin trött.. Satt och snackade med henne en stund innan jag for hem med mamma. Nu är Tuppe och Sara här och härjar. och jag sitter framför datorn och kikar runt. Är så trött idag så det finns inte på denna jord. Önskar du aldrig hade gjort detta.. :/ att du förstår mig. Men men, nu ska jag väl kika lite på facebook och bara ta det lugnt. Lugn dag idag iaf. Kanske kommer in och skriver mer senare.




Förresten, 3 år och 4 månader idag älskling!<3

Tjoflöjt!

21 Mars 2010

Här får ni lite bilder av allt möjligt! ( Mest Viggo )

























20 Mars 2010

19 Mars 2010

Hejsan, idag gick jag till skolan och var där och gjorde det jag skulle göra... haha låter som värsta slav skiten.. men men, sen åkte jag hem. Där jag och pappa började göra en smörgås tårta! =) Gick skit bra! Ni får en bild neranför sen.. Tuppe och Sara kom vid 6 tiden ungefär och gav mig en iphone, eller ja, Tuppes iphone..´

Jag: Detta är ju din?
Han: Nej inte nu längre, har fått en ny av Telia!
Jag: Tror du att jag är dum i huvet eller?
Han: Ja, jag trodde de men du var inte de!!!

Hahaaa.. Min bror är lite speciel. Så jag fick ett gäng trisslotter ist. vann iaf en 20 =) hahaha! Vi satte oss ner och spelade lite schack, kort osv. Sedan tog jag fram tipspromenaden för dom också!
Pappa delade första plats med mamma, 16 rätt av 20!
Tuppe 10 rätt av 20!
Sara 9 rätt av 20!
Sen kom Johan efter det och gjorde den och han fick bara 8 rätt!! Usch Johan, det trodde jag icke om dig!
Sen åt vi tårtan och snackade och spela ett spel som heter "lika par leka bäst" Fyfan! Fick reda på saker om min mamma och pappa som jag verkligen inte ville veta! :'(
Sen åkte vi in till stan och hade lite race med Runfast, och träffade på Elin och Mich! Så dom satte sig i våran bil och åkte runt. Sen kom Alma och Sanna, och jävlar vad Alma vart rädd när vi la oss bredvid Alma! Hahhha henne min alltsååå!!! Hhahahah!
Sen åkte vi hem efter ett tag!




20 Mars 2010

Jag och Johan gick upp vid halv 12 kanske och gick ut och tog en cigg. Sen hade vi lite mysigt och gjorde en del saker, HOST! Sedan gick vi till köket och började med Tacosen, Johan gjorde köttfärsen och jag skärde salladen och dukade fram. När vi var klara med maten så hade inte mamma kommit hem, så vi inväntade henne. Efter maten så började jag och Johan fundera på om vi skulle med och spela kort hos Hedman med pappa, eftersom mamma skulle vara hemma och jag hade fått 200kr av Lisen när jag fyllde år. Så, vi frågade pappa och det gick bra! =) Vi åkte in till stan och tog ut pengarna och åkte till Västerby för att spela!=) Gick hur bra som helst för mig i början, var CL ( chipleader ) ett bra jävla tag tills pappa fick in sin jävla flyt och tog allting!! :@
Medans jag var kvar och spelade åkte Johan och skjutsade Angelica och Patricia till Avesta. Sen kom Johan och hämta mig och vi åkte in till stan och satt där på Donken parkeringen och myste och invänta på att klockan skulle bli 01.00. Vi åkte till Avesta vid 00.00, orkade inte vänta mer. Sen hämtade vi upp dom och åkte hem och slog igång en film som ingen utav oss såg, utan vi slocknade direkt!



Tycker den blev jävla bra alltså! =)



Mumma alltså!!! =) min första fina smörgåstårta! Helt ensam!! :D

18 Mars 2010

HEEEEEEEEEEJ! =)

Idag vaknade jag av att mamma, Zacke och Naima kom in och sjöng för mig, eftersom att jag fyller hela nitton år idag, eller 20-1 som Sanna säger dårå^^,
Men, jag gick upp och tog emot mina egna snusdosor, eftersom mamma glömde köpa hem åt mig igår så då låna hon två av mig i morse och köpte hem senare :) Haha..
Fick skjuts in till skolan där jag mötte Sanna. Låg och sov en stund på bänken, sedan gick vi på Samhällen och efter det lunch. Sedan gick vi till Annelies lektion där vi stimmade=)
Fick ett samtal från pappa att Johan stod utanför skolan om 1minut. Så satte på mig jackan och gick ut och fick en blombukett(*stavning) av honom. Lite sött av honom. Vi åkte hem till mig och la oss och myste innan han skulle fara hem på skoterkursen igen.. Sedan satte jag mig och skrev klart ett arbete som försvann igår när jag hade skrivit hela 4 stycken A4 sidor!!!!!! :@ Menmen, nu är jag klar IGEN iaf.
Sedan gjorde jag och ungarna fruktsallad och grädde åt mina kompisar som skulle komma på kvällen för att fira mig. Dom kom vid kvart över 6 kanske och vi satte oss och spela schack som challe var riktigt duktig på. Sedan kortspel och sen fikat ! =) Muuuuuums säger jag bara! : )
Efter en stund kom Elin helt ensam när hon egentligen skulle ha med sig Sanna, Alma och Mich. Men dom kom aldrig för dom var tydligen sjuka, och Mich hade blöt hår? hah, fråga mig inte varför...
Dom fick iaf gå på skattjakt på svara på frågor om mig =) Här är dom:

1. Vad hette Nathalies första djur?

 1. Chicko

X. Korven

2. Hilda

2. När ramlade Nathalie och slog upp hakan, så hon fick sy 8 stygn?

1. 8år

X. 9år

2. 10år 

3. Vilken storlek har Nathalie på sina olijeriggar, (bröst)?

1. 80D-E

X. 90DD-E

2. 90D-E

4. Hur många kusiner har Nathalie? 

1. 4st

X. 5st

2. 6st

5. Vad heter Nathalies grannar?

1. Siv och Andreas

X. Siv och Patrik

2. Östen och Christin

6. När blev Nathalie och Johan tillsammans?

1. 22/11-06

X. 23/11-06

2. 24/11-06

7. Vad brukar folk säga i skolan om Nathalie?

1. ”Hänger du upp dig?”

X. ”Hänger du med?”

2. ”Häger du inte med?”

8. Vad har Nathalie för mobil?

1. Sony Ericsson W900i

X. Sony Ericsson W901i

2. Sony EricssonW902i

9. Vad snusar Nathalie HELST?

1. Grov portion

X. Kronan

2. General

10. Hur många år är det mellan mig och min bror Andreas (tuppe)?

1. 4år

X. 5år

2. 6år

11. Vad heter Nathalies tre-männing?

1. Emelie

X. Emilia

2. Johanna

12. Vart bor min såkallade mormor?

1. Borlänge

X. Falun

2. Hedemora

13. Vart är Nathalie född någonstans?

1. Falun

X. Mora

2. Avesta

14. Vad har Nathalie oftast för lösenord till msn?

1. Mitt personnummer

X.  Mitt personnummer plus 2 siffror

2. Snowdrivers

15. Vad älskar Nathalie att supa på?

1. Sex on the beach

X. Cider kopparbergs

2. Tecuila

16. Vad heter Nathalies systers kille?

1. Tony

X. Toni

2. Tommy

17. Hur gammal är Nathalies syster?

1. 87:a

X. 88

2. 89

18. Hur många piercingar har Nathalie haft?

1. 6st

X. 7st

2. 8st

19. Vad är Nathalies favorit färg?

1. Svart

X. Blå

2. Lila

20. Är nathalie bäst?

1. Ja

X. Nej

2. Ja, efter mig!

 
-----------------------------------------------------------
Försök att få topp 20. Kan ju säga att Sibban fick 10 rätt, Elin fick 9 rätt, Challe fick 8 rätt, Martina fick 7 rätt. hahaha ;) Så försök ni också!^^
Dom gjorde även lappleken som var det roligaste jag sett! HAHAHA! Challe och Elin mot Martina och Sibban! : ) Lite kuligt alltså^^ Själv var man dommare ;)
Nu kom jag precis in efter att jag sagt hejdå till dom nötterna! Nu ska jag vara lite social på msn sen glo på en film. Imorgon ska jag fira med min familj och JOHAN! <3

God natt gött folk, och GRATTIS till mig! <3 


17 Mars 2010

Hejsan!
Idag vakande jag och åkte in med pappa till skolan, för han skulle in med ungarna till dagis.
När jag kom till skolan hade vi redan börjat. Men jag sprang runt som en tok och letade efter dom.
Hittade dom tillslut inne i en datasal som jag hade varit och knackat på som en idiot innan läraren
kom och öppnade åt mig.
Efter skolan så åkte jag hem med bussen och snackade lite med mamma och sånt. Sen kom Sibban
över och umgicks med mig till halv elva ungefär. Sen skickade Sanna sms och fråga om hon och alma
kunde komma ut för att fira mig efter 00.00. Jag gick ut nyss och fick en massa roliga saker!=D

1. Stressboll
2. FISKBULLAR
3. En sån där massade sak i huvudet
4. Ett kort på mig och Sanna
5. Cider 2,25
6. Ett kort där det stod massa skämt om mig

Mycket fina saker faktiskt! =)
Kom nyss in och sitter här och får massa mail om Facebook, det är många som skriver Grattis till mig nu
eftersom jag fyller 19 nu! =) Hehe!! Grattis till mig! =D
Nu ska jag söva lite, sen invänta morgon dagen! =)

NattiNatt!<3

16 Mars 2010

Idag gick jag över till Charlie redan vid kvart i 7 för att ge dom kaffe där hemma. Satt och snackade med sibban ett tag lika så Martina. När vi gick ut till bussen så halkade jag nästan så jag fick ont i ryggen.. =/ Har ont ännu.... Somnade på bussen efter Linda hade hoppat av. Vaknade dock av att Martina drämde till allt vad hon palla på mitt lår. Så flög verkligen upp. Vi hoppade av vid stureskolan och gick därifrån till tågstationen där Sanna satt och väntade på mig. Martina och Klara hoppade på bussen till deras praktik i Blge. Vi hoppade på bussen till Vikmanshyttan för att ha vårat PA som gick SUPERBRA! Fick även reda på att det ser ut som jag får jobb där i sommar! =D Weeeei! Skönt som fan!
När det var klart så åkte vi in till sista lektionen som var på 30min.. Sen satt vi och snackade om studenten och vad vi skulle ha för plakat osv. Gick rätt så bra, fast jag ville ha med " hänger du med? " hmhm..
När jag kom hem så snackade jag lite med mor och far och spelade även schack med pappa. Han vann alla ggr. Tänker ej berätta hur många.. :P
Efter ett tag kom tuppe och sara och hälsade på. Snackade lite om allt möjligt.
Nu sitter jag här och camar med nötterna Johan och Jesper, =) Fyller år om 2 dagar också.. hehe.. känns inte som så.. Ska ha kompiskväll på torsdag, och familjen på fredag! =)

Lawya! <3

Nattie<3

15 Mars 2010

Idag fick man snosa medans Johan klev upp och åkte till skolan sin. Jag snosade kvar och försov mig IGEN. Åkte in till skolan och gick direkt in på samhäll. Gick till St-paulus efter skolan med Klara och Martina. Sen mötte vi upp Tuppe för att hämta mammas bensinkort i hans bil sen i Lördags. Så han skjutsade upp oss på stan och jag köpte cigg åt Klara sen vidare till bussen. Där vi mötte upp Challe och Sibban. När jag kom hem så hjälpte jag pappa med hans telefon. Sen gick jag hem till Challe och company där vi spelade kort och en massa spel. Fan var arg man kan bli på spel eller MEDARBETARNA!? Ojoj!

Kom nyligen hem och inväntar samtal från Johan för att sedan lägga mig. Stor dag i morgon. Ska sova hos en kompis, och före där vårat projektarbete på Wikmansgården med gamlingarna! <3

Syns i morgon kanske! :)


14 Mars 2010

Tjah tjah bloggfan!

haha, vaknade halv tio idag och gick upp på toa. Men jag kände att jag ville vara kvar uppe. Åt frukost med mamma och pappa, mysigt faktiskt. Riktigt länge sen nu! Johan låg och drog sig i sängen som vanligt då. Efter frukosten snackade jag med Sibban på msn. Vi bestämde oss för att ta en långpromenad med hundarna, usch nu saknar jag mammas! Pumba är ju hos syster i Värnesborg. Men jag ska hämta han nu när jag SKA ta körkort. =) Mihihi.. Men iaf, vi tog hundarna upp runt gunnarsson och vidare hem igen. När vi kom hem in i byn så gick vi in till Sibban där Martina och Challe låg och sov. Gick in dit och sa Mojjon åt dom. Dom kom upp och tog te och kaffe och vi spelade kort. Efter ett tag ringer Lisa och vill komma och umgås. Jag och Johan åkte och hämtade henne i Nordansjö. Medans vi släppte av Martina hemma hos sig. Åkte hem och släppte av Lisa vid Challe medans vi åkte hem och åt mat. Det blev biff och broccoli för mig. Eftersom jag går på GI-metoden så ska jag inte äta ris, potatis, pasta osv. Kolhydrater med andra ord.
Efter maten satte jag och Johan och spelade schack. Tuppe blev sugen och vi spelade också. Dom var hemma hos oss och snyltade mat som vanligt! Men det är mycket trevligt när dom kommer. Så får man hinna att hälsa på Viggo lite också! =) Efter det gick vi ut allihopa och gick och kollade på lammen som kom i morse hos Peter och Monica. Vidare där efter till Challe igen och spelade spela och sanning och konsekvens. HAHAH sibban fick ett kort där det stod att man ska smörja in sig sexigt med hud lotion. han gjorde det!!!! HAhAHA! =D Sexboooomb!

Kom nyss hem därifrån och satte oss och spela kort och åt kvällsmat. Nu ska vi kika på Narnia och sen sööööva! Ska upp till skolan i morgon.

Undrar hur det kommer att gå, är fan nervös! Mihihi...

13 Mars 2010

11 Mars 2010

Skolan, ja trög dag som bara fan alltså.. :( Jag gick till skolan och hade mina lektioner. Efter skolan så gick vi hem till Martina och spelade en massa kort och snackade skit. Sen vidare hem till Klara i Wibberbo där vi tittade på film och myste. Vi la oss i sängen och skratta och jag hade skojj iaf. =) men dom andra tyckte jag var dryg som vanligt på kvällarna ;) Hahaha! 3 ynkla månader kvar alltså!!! Sen så bär det av! =D

12 Mars 2010

Vi vaknade ute i det kalla Wibberbo och jag gick direkt in i duschen och värmde mig, Skönt som bara fan! Klaras mamma skjutsade oss till skolan där jag gick på lektionerna sen vidare hem. När jag kom hem visade jag mamma min studentmössa som jag fick igår! WEEEEEEEEEI! Inte långt kvar nu alltså! mindre än 3 månader. hihihihi!
Var barnvakt på kvällen med J, och det gick väl bra. Vi gick och la oss vid elva tiden. svin trötta..

13 Mars 2010

Vaknade och ringde Sara och frågade om vi fick ta med Viggo till Leksand och leka med dom andra barnen och det gick bra. Vi åkte vid 1 tiden och kom hem vid 7 tiden. Då har vi hunnit med att snacka med Eva, åkte skoter, kolla på hockey m.m. haft det jätte trevligt. När vi hade släppt av ungarna så hämtade vi upp Martina, Challe och Klara och åkte hem till Klara för vi hämta upp henne hos Kimmen. Där såg vi melodifestivalen som SÖG! Timoteij skulle vunnit det dära tycker jag! =(
Jävla anna! Nu sitter jag här och skriver och är ganska trött efter heldagen i Leksand. Så nu ska jag slå igång Avatar tror jag och ligga och kika på. Men först in på popsidan faceboooook! kika lite där också. Har en sur jävla J som ligger i sängen och tror han är något. :P Hehe..

byebye people!

10 Mars 2010

Hello!

Idag började det med att jag åkte med mamma in till skolan. Där gick jag direkt in till lektionen för hade kommit lite försent. Vi pratade om Waldorf pedagogik. Sen hade vi Annelie, som vanligt satt vi vid datorerna. Fick också reda på att studentmössorna kommer i morgon! Weeei, najs de!
I morgon ska jag hem till Klara och ja tjejkväll med Martinijuis och Kleera! Det ska bli så skönt att få prata och vara med dom! Nu ska jag sova.

Jag förstår verkligen inte hur du tänker nu. Jag har gjort allt för dig. Hjälpt dig med allting, tagit dom konsekvenser när du ljugit mig rakt upp i ansiktet. Förlåtit dig tusentals gånger. Jag är så dum så jag fortsätter med det. Nu är det stopp. Slutar inte du upp med allting har vi ingenting kvar hos varandra. Du har varit den personen i mitt liv som jag älskat så mycket så det finns inte med ord att förklara min kärlek till dig. Men jag måste kunna lita på dig också. Jag hoppas du vet hur mycket min kärlek till dig är. <3 Lawya!


09 Mars 2010

Prov det första man hade idag. Men det gick skit bra för mig tror jag. Det var ett prov som man inte kunde plugga på. Och jag var den enda som tyckte det var lätt.. :p haha undra om jag skrev helt jävla fel på provet alltså.. :p Men men. När jag kom hem satt mamma och pappa ute och ungarna lekte i solen. Satte mig där och ringde några samtal och fick tiderna. Känns skönt att få det gjort nu.
Sitter och pluggar som ett jävla ass till körkortet undra om man ska ringa tider på det också snart då.. får la se då. Ska plugga lite till iaf.

För övrigt har det inte varit något särsklit idag tror jag. Hahahah fick nyss ner en film pappa laddat ner eftersom han har lärt sig datorn och hur man laddar ner nu. Så nu är bitlord helt jävla knock fullt av hans filmer. :P hahah men iaf, han ladda ner en film som heter The edge, Så satte mig och bläddra igenom snabbt och det handlar om björnar, det bästa jag vet är björnar och vithajar. Så satte mig och såg några scener. Blev fan rädd alltså. Sen kommer mamma in och frågar om jag kan gå ut och flytta på bilarna och härja. kl 22.30, bor ute bland skogar. Så snacka om att jag sprang som bara fan upp och ner :P Livrädd!!!!! Men men

Nu ska jag lägga mig och kolla på, ja vadå Sanna? haha, ja AVATAR IGGGEEEEEEEEEN! Men är torsk på den filmen. :P Somnar till den hela tiden varje kväll nu :P hahah.
Btw, johan har börjat på folkhögskola i Leksand. Kul för honom att han äntligen kan få göra något om dagarna. och han stortrivs också säger han :) Roligt för dig älskling!!

nej god natt på er!


08 Mars 2010

Hello! Vaknade kvart i 6 i morse hos Johan. Det var bara att klä på sig och borsta tänderna sen bege sig av till buss´n. När jag kom fram så stod Sanna där och väntade på mig som sagt, sötnosen! Vi gick till skolan och satt där och berättade om sportlovet och pratade mycket om kryssningen med Pernilla G. Sen kom Pia och vi började med The vampiaries diaries. Haha, hon lever sig in i den världen tror jag alltså! ^^ Och jag in i Avatar världen, men tänk att vara en Avatar, lång, smal, vacker och MUMS! =) Haha.. Dagen fortsatte i skratt och efter skolan åkte jag med Tuppe och Sara hem för att bära pellets. Charlie och Sibban kom över och hjälpte mig. Tuppe och pappa hjälpte fan till också, NOT! Men men, det gick ganska så fort. Men nu har jag ont i ryggen ist. =( Buhuh. Fick nyss koderna av Johan så jag kan plugga till körkortet! Weeeeeeei! Så nu har jag setat sen ja, kanske klockan 19 och pluggat. Gick dåligt i början men slutade skit bra! :)

Såhär ser det ut nu:

Första: 44/70 (IG)
Andra: 48/70 (IG)
Tredje: 51/70 (IG)

Fjärde: 55/70 (G)
Femte: 57/70 (G)
Sjätte: 60/70 (G)


Ser fan bra ut alltså, det går bara uppåt för mig! (Y)
I morgon då jävlar, fyfan vad pirrigt och roligt det kommer att bli! Nu ska jag spela lite med Johan innan läggdags. Hörs i morgon då era jävlar! =)

07 Mars 2010

Söndag idag då, ja! Som vanligt så är dom så jävla sega och tråkiga. Dagen började med att man vaknade segt, och Johan gick upp 05.45 för att skjutsa Jenny till jobbet. Han var uppe hela tiden och stoppa om mig heöa tiden för jag rulade tydligen ur täcket hela tiden? Haha sötnos! Sen kom han och la sig och "gunga" mig så jag somnade om, det bästa jag vet är att någon gungar mig som i en gungvagn till sömns. Så han somnade också av det. Så sov vi en stund sen gick vi upp och åt tacopaj som Eva hade gjort. Mums! Skit god var den. Satte oss och kollade på tv en stund. Efter det spelade vi schack, det är ju som sagt kul om man kan! Jag vann en gång iaf, Yeeey!! Lite bra är man iallafall.

Har packat idag för i morgon är det hemåt som gäller och skolan. Har faktiskt varit riktigt skönt med lov. Nu är man laddad för denna vecka. Men nästa så kommer man vilja ha en vecka till! Hehe.. Ska möta Sanna i morgon 08.45 vid centrumrondellen! Sen till skolan på det, börjar 10.00 tror jag.. Men bättre att vara där i tid än att komma försent om jag tar ett senare buss/tåg. Nu ska jag fortsätta med Johan Falk.

Härrå med er!


06 Mars 2010

Usch, idag är jag trött. Trött i hela jävla kroppen. Vaknade vid 11 tiden någon gång och åkte hem till Jenny eftersom hon fyller år idag. Grattis till henne!
Fick smörgåstårta där, mums vad god den var, det var ju vi som har gjort den, så inte så konstigt att den var så god! Hehe.. När vi åkte hemåt kom Johan där gående på väg mot Jenny, eftersom han inte orkade gå upp vid 11, så kom han senare. Men han vände och gick hem igen. Jag hoppade av vid honom och gick med honom och fick även reda på att han var sur på mig, haha! För att han hade drömt att jag och Kongo hade gjort något i hans dröm:P Jag var tydligen otrogen mot honom hahahha.. men men. När vi kom hem drack svärmor lite vin och vi spelade kort och massa kul. Johan lärde mig även att spela schack! Riktigt kul. Älskar ju tänkespel jag. Sudoko är det bästa som uppfunnits i tänkespel! =)
Sen satte vi oss och titta på melodifestivalen. Efter det tog slut åkte vi in till Leksand och eva bjöd mig på:

- Rosa pantern (2 st)
- Orgasm
- Någon som han i baren hittat på. (mjölkdrink) Han kunde inte namnet på den ännu, men jag kallar den för peppardrinken. Den smakade som pepparkaksdeg. =) Skit gött! Sen åkte vi till sibylla och åt en mosbricka sen vidare hemåt. Nu sitter jag här och ÄNTLIGEN fått av mig den äckliga bhn, finns inge bättre än att ta av sig bhn när man haft en på sig en HEL dag. Hehe.. Nu inväntar jag Johan som sitter i evigheter och skiter. Ska se Johan Falk idag igen, eller fortsätta med dom andra också! =)

God natt på er allihopa! :)


05 Mars 2010

Hello!
När vi vaknade idag så skulle Johan på möte med Arbetsförmedlingen, men jag orka inte följa med så låg kvar och snosade några timmar extra! =) Idag har man inte gjort så mycket förutom att jag har fått reda på att jag har en svärmor som är miljonär nu! =D WEEEEEEEEEEI! Hehe.. Vi var till Jenny och hjälpte henne med smörgås tårtan! Mums! hon fyller ju hela 34år i morgon, grattis till henne då! Sen när vi kom hem spelade vi "kasta gris" och chikago, kronkulan m.m. Är lite fuller nu jag.. hehe.. :P Nu ska vi titta på lite mera Johan Falk filmer jag och Johan. Blir en tidig kväll ikväll.. Fan det går knappt att skriva får sudda hela jövla tiden, ska nog inte dricka mera tills studenten. Fick även ett sms av Sanna om att vi skulle på kyrssning igen den 14Mars, men nääää orkar fan inte! Har inga pengar heller för den delen. Hehe..

Gonatt på er!

04 Mars 2010

02 Mars 2010
Jag börjar med; GRATTIS ELIN EVALDSSON!

Vi vaknade och gick upp och packade det sista inför resan, nu började det pirra i magen på mig. Vi satte oss i bilen och hämta upp Elin och Robin i stan, sen bar det av till Borlänge för att ta bussen där till Sthlm. Vi satte oss längst bak och jag i med lurarna och hade datorn i knät och lyssnade på musik. Kul som fan hade vi på bussen iaf. Vi stannade och åt i Surahammar tror jag det var. Jag tog en hamburgartallrik som alla andra.. Haha 8st hamburgartallrikar :P Menmen, vi var på väg att bli ifrån körda vid Statoil i Fagersta. Vi var inne på statoil och skulle köpa en macka och då såg vi bussen rullade iväg. Tur som fan sa någon åt han att stanna och vi kuta för våra liv mot bussen. Man kunde tänka sig där att det var typ, Sanna, Alma eller Elin som ropade, men nejnej! Det var någon okänd. Dom brydde sig icke om oss! Hahha..
När vi kom fram till Värtahamnen så fick vi vänta där i över 1 timme. Det gick ganska segt men när klockan blev 19.10 fick vi kliva på, Najs! Vi började med att gå till hyttan och kika och sminkade oss, Johan låg och läste tidningen jag köpte åt honom. När jag var klar med mitt så gick vi över till Sannas hytt och krusade håret på mig. Efter det så gick jag och Johan till Taxfreen och handla

- Sex on the beach
- Smirnoff (massor)
- Bacardi brezzer (massor)
- Chips
- Stock snus
- Limpa Cigg
- Godis

Det var något mera som jag icke kommer ihåg just nu.
När vi var klara gick vi upp i hytten och drack av det vi köpte. Mums! Vi bjöd upp alla till våran hytt och vi drack och drack, sedan drog vi upp till baren. Där vi satt hela kvällen och drack och hade skit kul. Efter ett tag sa Johan att han skulle gå till hytten för att hämta smirnoff, det skulle gå fort sa han. Timmarna gick. Han kom aldrig tillbaka. Jag sprang runt på varenda däck som hytt och letade, Livrädd var jag! Hittade han ingenstans. Hörde att det var bråk här och där hela tiden men han var inte där. Frågade även vakterna om han var i fyllesällen eftersom han var ganska så full, men där var han inte heller. Han kom efter ett tag och hade varit med Niklas och Linus i deras hytt och snackat om kärlek? Sjukt. Jävlar vad arg jag blev på han... haha.. Efter ett litet tag satt vi i ett hörn på en soffa och drack och rökte och snackade om allt i livet, Johan fick lite snefylla tror jag. Vi gick och la oss vid 04.00!

Fortsättning följer...

03 Mars 2010
Vi vaknade med världens baksmälla vid 13.00 kanske.. båten gungade rätt rejält när vi vaknade. Johan låg kvar medans jag städa upp litegrann och gick över till Sanna och dom. Men dom var icke där. Så jag gick till baren vi satt på hela gårdagen. Där satt Elin och Angelika fortfarande svinfulla och rökte. Satte mig där och snackade med dom, sen gick vi till cafet och köpte en macka, var så jävla hungrig. Sen gick vi upp till hytterna och sen till baren igen. Sen kom Johan lunkandes vid 15.00 kanske och satte sig och tog en cigg med oss. Efter ett tag började vi bli fulla igen och bandet satte igång igen och sjöng. Jag skrek till dom hela tiden att dom skulle sjunga: Black Jack - Inget stoppar oss nu. Vilket dom gjorde. Dom sjöng den för min skull! =D Hehe..
Sen en timme innan vi skulle gå va båt´n så kom två tjejer upp på scen och snackade om någon frådesport. Jag ville delta, men ingen annan ville följa med mig upp. En tjej från sthlm som är kompis med Jennifer frågade om någon ville hacka på, vilket jag gjorde. Vi gick upp och fick möta två killar.
Vi vann den tvälingen med 3-2 till oss! Vi vann: Skumpa, chocklad och en till resa. När vi vill, vilken Silja båt vi vill, för två personer, b-hytt osv. Skit najs!
Efter tävlingen gick vi till hytterna och började packa och göra oss klara. Vi satte oss på bussen hem och alla blev tysta förutom jag och Elin som härjade runt i bussen fulla som svin. Vi sjöng, skålade för oss, eftersom hon fyllde år igår! När vi kom fram till Borlänge runt 22.30 så åkte vi till donken det första vi gjorde och åt. Vi kom hem runt 00.00 jag och Johan i Djura. Satte oss och snackade lite med Eva innan vi la oss och kollade på Johan Falk och somnade ganska fort!

04 Mars 2010
Dagen började med att man vaknade vid 13.00 =( Sov alldelens för länge, men men bakis som fan var jag! Idag har man inte hunnit med så mycket, mer än att städa lite på Johans rum, ätit, snackat, sett film.. Tagit det chill! Chilldag, blir det garanterat! Har haft skit roligt med er tjejer och pojkar! Mera gånger! Vann ju trots allt en resa till så! Mer blir det garanterat!
Här ska ni få lite bilder från kryssningen:


På bussen dit!


På bussen dit, Johan!


I våran hytt!


Mums, min sex on the beach! :D<3



Elin och Angelika dansar sååå fint så! :D<3



Bandet! ;D



Angelika! :)<3



Sista bilden jag tog! :( Sen dog mitt batteri! Detta är på vägen hem
iallafall, Johan, Sanna, Elin! :) <3


01 Mars 2010

Hejsan

Idag har jag inte gjort så väldans mycket tycker jag. Jag vaknade som ni märker, hehe. När jag vakna så var Tuppe, Sara & Viggo här och lekte. Jag åkte in med mamma in till stan senare på eftermiddagen för att färga håret igen hos Martinijus, jävlans vad bra det blev. Nu är man svart/röd hårig. =) Weeeei!

Kom nyss hem därifrån och ätit pizza, det var gott, men börjar tröttna på pizza faktiskt, fast jag inte ätit det på jätte länge.. :S Men men.. Nu sitter jag här och ska se på Avatar med Johan, ja jag vet igen! hehe men den är ju så jävla bra. Nu sitter Johan och väljer kläder åt mig tills i morgon :) För i morgon åker vi jue!

Så jag kommer inte in och skriver i morgon eller på Onsdag, eller jo kanske om jag är pigg och glad. :) men planerna är ju att jag ska vara full när jag kommer hem också, hihi..

Nej, hejdå nu. Så höres vi, för nu ska jag ha kul i morgon! :D

Byebye<3

RSS 2.0