28 Februari 2010

Helloo!

Fyfan vad jag är taggad just nu.. 2 Dagar kvar! Hoppas det kommer bli riktigt roligt nu, länge sen jag hade roligt.

Idag har man inte gjort så mycket, sagt hejdå till mammas älskling.. :/ Pumba följde med Syster ner till Vänersborg. Sa även hejdå till Toni och Lisen. Dagen började med att skotta snö, sen in och ta det lugnt. Kollade på en skit bra och sorgsen film idag, som Sanna tipsade om igår. "My sisters keeper" heter den, fruktansvärt bra alltså! (Y) Grät genom hela filmen typ.. Så ledsamt. Nyss så spelade jag och Johan monopol, vi tänkte ge det ett försök. Brukar dock aldrig att spela med han eller mig, vi är så dåliga förlorare båda två, men men. Det gick jätte bra faktiskt, jag vann dock! ;) haha.. Sen spelade vi lite kort, och skrev upp vad vi ska ha med oss på båten.

- Laddare
- Smink
- Plattång
- Biljetter (kanske vore smart)
- ID-kort
- Kläder
- Underkläder
- Pengar
- Bankkort
- Strumpor

Sen får vi se om jag kommer på något mera, vet någon vad man kan ta med sig mer? =)

Nu ska jag äta kvällsmat med mammie, sen se på "luftslottet som sprängdes" inte sett den ännu.. Hm, den är säkert lika bra som dom andra två!!

Jag diggar dig!<3


Hoppas vi får det lika kul iår tjejer!! Saknar dom dära tiderna! :D<3



Jag och Sanna! <3


Jag och Elin! <3



Mina änglar! (Sanna & Elin)<3



Jag och min Älskling!<3

27 Februari 2010

25 Februari 2010

Idag vaknade jag av att pumba låg och slickade på mig. Sen var det bara att bära av till skolan. Allting flöööt på så bra. Sen när dagen var över gick vi hem till Sanna, där hon även fick sin födelsedagspresent av mig! =) Hon fyller ju på Lördag. Sen åt vi mat kika filmer, snacka skit, sen la vi oss vid 23.00 dö trötta!

26 Februari 2010

Vaknade upp i Sannas goa, sköna säng! Elin skulle plocka upp oss hemma hos Sanna vid 10.00, vi hade sovmorgon till 12.00. Jag gick dit och åt lunch, sen fick jag hostattack så jag fick så ont i huvudet=( Så jag gick hem till Tuppe och Sara ocg la mig med Sara och vila, eftersom hon är gravid så mår hon piss hela tiden =/ så hon vilade med mig samtidigt. När klockan blev 13.15 så ringde väckarklockan och jag steg upp och gick till tåget som gick 13.36. När jag kom fram till Leksand så träffade jag på en sur Johan som nyss hade vaknat vid 14.30:P Vi skulle på konsert på kvällen, Kevin och Oliver skulle spela KIZZ. Fyfan vad duktiga dom var. Efter det så åkte vi till Hedemora och kikade på film med bror min, sen hem i MIN säng! =D

27 Februari 2010

skriver mer senare, så ni får reda på allt ! :D

----------------------------------------------------------------------------------------

Idag så har man varit inne i stan hela dagen. Dagen började med att vi körde ner i diket. Sen när vi kom loss fick vi soppartorsk, SUCK! När vi kom fram till Martinas pappa där vi skulle färga håret på mig, så satte vi först i blekningsmedel, sen när det var 5min kvar kommer Klara och säger att vi glömde ha i Pulvret!! Så då fick vi börja om allting... Ännu mera suck! Sen fick jag i mig den röda färgen och nu sitter jag här och är super nöjd! Idag blir det ta det lugnt dag. har så himla ont i ryggen :(
Vi höres!<3


24 Februari 2010

TjahTjah bloggen!

Idag var det skola, den flöt på och kul hade vi! =) Fick soppa till lunch, den ÄR god som fan alltså!
Efter lunch så satt jag med Jimmy och snackade lite skit om kryssningen, sen inget spec. Sen blev det dags för lektion med Annelie, vart väl att sitta vid datorn som vanligt. Sen tog jag mitt pick och pack och begav mig till Tuppe och Sara för hon fyller 22år idag! Grattis till henne, som jag redan sagt idag.. menmen! =)
När jag kom fram dit iaf, så var ingen hemma. Dom skulle komma hem om en timme ca. Så jag satte mig utanför på en stol och satt där och sov. HAHA, lite komiskt iaf =)
Sen kom Klara förbi och spelade kort med mig, det var nice! Länge sen man såg henne nu också!
Efter en stund kom mamma och pappa och hela familjen, tog inte lång stund fören vi var hemma, det blev som sagt fullt hus där. Väl hemma så tog det inte lång stund fören Tuppe och Sara kom! hahah, vi följer efter varandra tror jag :O Nu har jag precis duschat och snackar med Sanna på msn och undrar vad vi ska hitta på imorgon, ska ju trots allt leka med henne! =D Försöker övertala henne att se Avatar med mig igen, som jag ska se ÄNNU en gång ikväll! =D hehe,  men nej nej, här måste man se den i 3D, visst den blir säkert mycket bättre, men det skiter jag i nu, den var så äckligt bra!
Nu ska jag gå och smörja in min kropp i massa fet salva, är så fucking torr.. Sen blir det xbox time! =)




Ska vara med denna underbara människa i morgon! Kärlek till dig! <3



Saknar dig som fan nu Johan! Önska du vore här! <3



Muppiga jag då! :P hahah!

23 Februari 2010

Hejsan!

Idag har dagen varit ganska seg och tråkig. Det började med ja vadå? - Försovning..
Jag och mamma satte oss i bilen och åkte in till stan och jag hoppade av vid skolan. Där inne fick man sitta och vänta på att få börja. Ja, när klockan blev sisådär halv tio började vi göra iordning i klassrummet. Det skulle komma invandrare och "leka" med oss, som jag skrev igår ( tror jag ). Men men.. Vi lekte namnlekar och ritade ett betydelsefullt träd. Efter det så fick vi lunch. Blev fan besviken, det var fiskbullar.. min favorit mat liksom, och det smakade SKIT! =(
Direkt efter lunch hade jag PA. Där jag skrev en loggbok om hur det gick på mötet. Sen gick jag upp till bussen, somnade på bussen som alltid. Tar ganska lång tid hem med den bussen, för den ska igenom alla småbyar. Men när jag kom hem så spelade jag, Tuppe och pappa poker om vem som skulle gå och stänga garage dörrarna, sjukt! men jag och Tuppe fick iaf göra det. Sen blev det lunch, dator, spel osv. På kvällsidan så skulle vi åka till Falun och köpa en torktummlare till Sara som fyller år i morgon, och jag skulle få köra dit, men Tuppe är ju som han är och vägrade. Så fick stanna med Sara och Viggo hemma. Somnade på deras puff tillslut. Alltså, jag kan somnar var som helst, när som helst. Helt seriöst. Sjukt.. hahaha

Nu vill jag verkligen på kryssning, inte många dagar kvar nu. 7 dagar!!
Ska supa som bara fan, det är fan min första resa, förutom när jag var typ 6år så åkte vi till Norge, men det kallar jag inte resa direkt, då var fan mitt hem en solresa hem för så tråkigt var det. men men, nu ska jag ta en dosa och spela lite med Johan som väntar på mig säkert.
Hejrå!

22 Februari 2010

21 Februari 2010

TJAHTJAH bloggen! (drar mig i håret)

Igår så var jag med Johan och Kongo hela jävla dagen. :) Det var nice. Vi satt och spelade tvspel, skjutsade hem Stefan. Jag pratade mycket med Jenny, tycker fan synd om dig gumman! Hoppas du vet att jag finns här iaf. Min kusin ringde mig i Lördags glömde jag att berätta. Hon ville be om ursäkt för allt hon skrev osv till mig, men jag förstår henne lite iaf. Men nu ska vi inte snacka deppsnack, utan vidare till Kongo och Johan, piff och puff fan! Efter ett tag åkte väl Kongo hem och jag och Johan direkt in i badet och myste, sedan slog vi på en film. Vi såg klart Skate or die, så jäffla bra film alltså! Efter den slog vi på ngn skit film, så det slutade med solsting och snesprång. =D

22 Februari 2010

Hejsan, idag vaknade man lite sent som vaaaaaaaaanligt! Hahah.. men men tog mig upp och vi åkte iväg efter många om och men. Var fan på väg att somna på bussen från Borlänge alltså, inte långt ifrån där inte.. Hehe! När jag kom fram så var det så jävla kallt att mitt hår frös till is, suck =(
När jag kom fram till skolan efter att ha halvsprungit dit så satt Sanna där och fösökte vara duktig med sin samhäll, men slutade så fort den bästa utav dom alla kom =D ja, det var jag som kom! =D Vi satt och snackade om helgen och hur den var osv. Så jag berättade min intressanta och Sanna sin. Sen blev det samhäll och där blev det skratt, samma på svenskan och religonen också. =D Sen gick vi upp på stan och skulle köpa snus åt Martina, men det fattades 5kronor så fick låna av systeryster min. Sen blev det hem och storstäda sen in i DUSCHEN! skönt som fan kan jag lova! Kom nyss hem från stan, har varit inne hos Viggo och hälsat på och sen övningskörde jag in. FAN, vill bara ta bort skylten nu!! ='( Synd om mig, Ja, jag vet! Nu sitter jag här och tråkar ut er, men nu ska jag gå och göra korv med bröd till mig, sen spela, sen AVATAR IGEN! =) mahahaha! Vill vara en avatar alltså, blir så kär i filmer så det finns inte. Men men, hörs i morgon.

byebye!


20 Februari 2010

19 Februari 2010

Hejsan, idag vaknade jag rätt tidigt och gick upp och satte mig och myste med Viggo, Naima och Zacke. Jag gick till skolan och satt mig där och var med Sanna. Skolan flöt på ganska bra! Gick bra på provet också, weeeei! Tack vare dig Linnea, =)

Sen tog jag bussen till Borlänge för jag skulle till Leksand. Där åkte även Pia med för hon skulle till sin pöjch i Säter. När hon hoppade av lämnade hon otur med sig. Det var sån snökaos mellan säter och Borlänge att det tog en timme och 20min mellan där, vi fick typ åka i 30km/h hela vägen.. fyfan vad trött jag blev. När jag hoppade av i borlänge var det bara att kliva på bussen till Leksand. Jag hoppade av i Gagnef eftersom det är närmare till Djura då. Jag skulle få vänta där någon timme på Eva som var i borlänge för Johan hade ingen bil, SUCK!
Men då såg jag Marie och Patrik där i Gagnef som jag fick åka med hem.
När jag kom fram satte vi oss ner och kollade på Eva och Adam. Mot kvällningen tog jag och svärmor ett glas vin. Men det slutade med 3 vin flaskor och en 75a Bacardi. HAHAHA! Fyfan det blev lite för mycket kanske, jag däcka utanför toan, sängen, bredvid sängen ojoj.. Sen ramlade jag ner för Johans stentrappa och slog i huvudet, men allting gick bra. :P Hahaa.. Vi gick väl och la oss vid 02.00-03.00 där omikring, och vi började vid 5 tiden. :P haha men roligt hade vi iaf :) Kastade gris, spelade kort, dansade, pratade allvar :P hahahhahahah!
Det var igår de!

20 Februari 2010

Ja, idag vaknade man med världens jävla huvudvärk kan jag lova och hungrig som ett jävla svin. Och ont i hela kroppen. Fyfan det blev lite för mycket igår alltså..  Men jag måste ju vänja mig inför kryssningen som är om 10 dagar! =) Och Sanna fyller 20-1 på Lördag :D Weeeeei! Stor kika! :D

Idag blir det sängliggande och tare lugnt dag/kväll.. men jag säger i för väg. Det vet man ALDRIG med min svärmor ;) Men jag ska iaf försöka att inte dricka. Hon har väl inte råd nu! ^^ hahahhahah!

Tack för igår Eva! Riktigt roligt! =)



Jag tror han var lite sur på oss igår ;) Hahahah! Love you <3


Ja, du!

Gammal bild! :P


18 Februari 2010

Hejsan..

Idag vaknade jag och ville verkligen inte gå till skolan. Mår fan inte bra, vet inte vad det är. Känns oroligt i magen. Jag vill leva mitt liv själv snart. Det blir bara problem runt om mig, usch. Nu har min egna kusin sagt upp kontakten med mig det känns inte nå vidare bra, men jag kan inte tvinga henne att tycka om mig.
När jag vaknade idag så gick jag upp och hjälpte mamma och städa lite i huset, sen tog jag och syster bilen in till stan för att fixa kryssnings biljetterna, skönt att få det gjort. När vi kom hem var vi ute ett tag och gick ut och gick med hela familjen. När vi kom in satte jag mig vid datorn lite, sen spelade vi monopol. Jag förlorade kan jag lova..
Efter det kom Tuppe och hälsade på och vi spelade kort om vem som skulle gå till påstlådan fram och tillbaka. Nu sitter jag här och har Johan i luren, och pratar lite skit med honom, ska ju dit i morgon.
Funderar på vad man ska göra ikväll då? hmmm...
Spela är garanterat iallafall, sen vettefan alltså, plugga till provet i morgon kanske.
Kanske kommer in i helgen och skriver beror på hur social Johan är emot mig, är han osocial kan jag ta mig tid med datorn! Hehe.. Men nu ska jag dra ut och åka pulka med Naima, Zacke & lille Viggo Boy!

Hejsålänge!



-------------------------------------------------------------------------

Nu har man nyss duschat och flätat hela håret i småflätor så man får lite lockigt hår tills i morgon! =)
Satte nyss in mackor i ungen så det kommer ut vaaarma mackor! Lite rolig kan man vara iaf =) haha
Nu ska jag sätta mig ner i soffan och slappna av och titta på The Vampiares diaries!

G´natt people! ;)

17 Februari 2010

Hejsan!

Idag har varit den sämsta dagen på länge. Jag vaknade runt 07.00 och gjorde i ordning mig för skolan. Satte mig på bussen och snackade med Amir och Sanna på sms, fick inte sova på bussfan för dom. När jag kom fram så hoppade jag av vid tågstationen för att möta upp Sanna. Vi skulle till Vikmanshyttan och ha möte med Wikmansgården om vårat projektarbete, det gick super bra! Efter mötet så gick jag och Sanna runt inne där och kikade. Fick även reda på att en hade gått bort, den "bästa" uatv dom, den som jag kom mest överrens med. Jag fick inte ens säga hejdå.=( Efter det så gick vi till bussen för att ta oss in till Hedemora igen. Klockan var då 12.00 och vi hoppade av vid vägen utanför Sanna och gick hem till henne och slog på Svanprinsessan, Alladin & Eva och Adam. PraaPraa!

Efter ett tag kom Elin och Angelika över och snackade och stimmade. Vi satt och pratade om kryssningen vi ska på den 2-3:de Mars! Weei. Jag gick även in på facebook och kikade. Hade fått ett meddelande där från C, att hon inte vill ha kontakt med mig mer pga olika skäl, =( Hur dåligt ska en människa behöva må tills den ska behöva söka upp någon psykolog eller må så pass dåligt att den inte vill finnas mera? Är så trött på allt skit runt om kring mig så det finns inte. Önska jag bodde någon annastans i ett annat liv, annan tidpunkt eller vad som helst. Usch, orkar verkligen inte med detta skit mera, men men. När jag kom hem så snackade jag med Johan i telefon, usch vad jag saknar honom just nu. Ingen att krama när man mår dåligt, det är väldigt jobbigt.

Nu sitter jag här vid datorn och tänker kika runt lite innan jag slår på någon film jag kan somna till. Undra vilken? Avatar kanske? ;) Hahaha, sett den kanske fem ggr nu, hihi! Det gör la inget, det är ju en film man aldrig kan tröttna på precis. Ska se den i helgen igen med Johan till och med! Någon som vill joina? =) kom till leksand sånfall! I morgon blir det att beställa biljetter till kryssningen, fett najs! Ska nog ta en simmtur med syster i Vasahallen i morgon också, det ska bli skönt. I morgon MÅSTE jag plugga till svenska provet som är på Fredag, usch IG på det provet iaf. Kan ingenting om litteratur på 1800-talet.

Menmen, nu ska jag inte störa er! Ha det bra, själv ska man tänka igenom allting som händer runt omkring mig. Ska börja tänka positivt om allting nu. Tar allting så negativt. Men men ska bli skönt med lite supande på kryssning, så jag kan koppla av någon gång!

Säger bara -  "En sång för alla dom, som aldrig hittat någon att dela sin glädje och sorg med" Så bra text.

NattieNattie!<3

16 Februari 2010

Hello!

Idag så vaknade man tidigare än vanligt, satte på mig kläder och for iväg till bussfan. Väl på bussen snackade jag med Linda om hur helgen varit. Sen när jag kom fram till skolan så la jag mig och sov på bänken med Pia som varje Tisdag. Dagens första lektion var Christinas som vi bara snackade om Lettland, eftersom tre stycken i klassen har varit där som Projektarbete. Lämna pengar åt fattiga och sånt. Sen hade jag PA - projektarbete. Skrev en loggbok och i morgon ska vi på möte med Wikmansgården, och visa våran planering, sen ska jag nog hem på en gång. Pallar inte med skolan just nu..

Ibland önska jag att jag inte fanns. Att jag är med i en film som Avatar. Där det finns varelser som en avatar, vampyr eller något liknande. Som inte finns här i denna helvetes värld. Jag önska någon, bara någon kunde förstå hur jag känner, hur jag tänker.
Nu ska jag inte tycka synd om mig själv utan nu ska jag skriva om min dag, som kommer gå ganska så fort. Kom hem vid 15.00 tiden där omkring och satte mig vid tven och kollade klart på Avatar jag och Zacke. Sen satte jag mig och spelade med Johan och Luke och alla andra i klanen. =) Riktigt skojj och riktigt länge sen nu! =) Weeeeeei!
Sen kom syster hem och vi satt och snacka ett tag sen satte vi oss ner och syster ska kolla igenom alla Vampiares diaries. Så mamma sitter där med henne nu medans jag inväntar Angelika =) Vi ska ta en cola på donken och snacka lite hon och jag. Det ska bli skönt och najsigt. Skönt att kunna umgås med någon.

Sitter och tänker på dig Pontus hela dagarna just nu. Fan, varför ska det hända så tragiska saker hela tiden. När jag får körkort då jävlar kommer jag! Vilka som vill följa med får det. Säg bara till. Men då ska det fan bli ändringar på allting. Jag går inte med på att jag inte får träffa min egna lillebror, som vill träffa oss..

Pontus Claesson
Jag tänker på dig hela tiden vill att du ska veta hur det är,
vafan ska jag göra , ville ej att det ska vara så här.
inte redo för att ta nästa kliv,
en dag med dig det var det bästa i mitt liv.
jag säger som det är att jag vill att du ska stanna kvar,
jag älskar dig även fast du inte känner samma sak.
jag saknar dig jämt , varje dag , varje kväll,
en gång hade jag allt men nu står jag här själv,
jag har så mycke jag vill säga vill att du ska förstå,
jag saknar dig bara mer för varje dag som går.
spenderar mina dagar till att tänka på minnen ,
vafan ska man göra när den man älskar försvinner ?
kom tillbaka för jag kan inte sluta drömma,
tiderna med dig som jag aldrig kommer glömma.
snälla förlåt mig för allt som har hänt ,
jag vill bara att jag ska kunna vara med dig jämt.
men vissa sakner blir inte som man vill,
men du fick mig att känna som tiden stod still,
jag säger vad jag känner och jag hoppas du förstår mig,
försöker tänka på nåt annat med det går inte.



15 Februari 2010

Tjah Tjah bloggfan! =)

Kände för att vara lite rolig.. Haha har en sprallig liten larv inom mig som spirder glädje! :) Riktigt, riktigt länge sen jag var så häääääääär glad alltså! =)

Idag så åkte jag och Pumba tåg istället. Vi försov oss lite, hihi! men vi tog iaf tåget och kom i tid. När vi kom fram så stod Sara där och väntade där på oss. Hon skulle skjutsa förbi mig vid skolan medans hon lämnade Viggo på dagis, usch vad stor du har blivit fasters älskling! När jag kom till skolan så satt Sanna där, och vi började prata om hur helgen gått och hur den har varit. Den har faktiskt varit ganska så bra förutom att jag blev förbannad lite då och då.. Hehe.. men men sånt får man ta ibland. När jag slutade stod mamma och pappa utanför skolan och väntade på mig för att ta oss hem. När jag kom hem satte jag mig framför xboxe på en gång. Saknat det! <3 Haha.. Så satte mig och spelade lite, försökte få tag i Johan och undra om vi skulle spela, men som vanligt så vägrar han svara.. suck!
Nu är han ute med Kongo så kan inte direkt spela med han nu heller.. SUCK igen!

Nu sitter jag här och skriver som ni kanske ser. Hämtade nyss upp syster i Avesta, hon kom hit från Värnersborg och ska hjälpa mig och mamma med barnen. Hoppas det går bra för dig Farsgubben! Tänker på dig hela tiden, är så rädd.. men jag vet att det kommer att gå bra. Så i morgon kommer dagen vara skit tråkig och lång.

Satt och funderade lite, om man ska ta och skriva en bok. En bok om mitt liv och min uppväxt, men framförallt om Pontus. Så att alla får se, så att alla kan läsa hur Sverige går till. Saknar dig så jävla mycket.

Nu ska jag gå ut i köket och vara social med syster och mamma, ta en kopp te kanske! Mums =)
Sen blir det AVATAR IGEN :D Hahaha... fyfan vad bra den är.. man blir fan kär i dom! Så fina, så mysiga!

Men nu ska jag inte tråka ut er där ute, ni som läser iaf :)

Puss på´t!

Säger bara FIGHT, FIGHT AND DANCE WITH THE DEVIL, ( tsunk tsunk)

14 Februari 2010

Igår blev det en ganska så lugn dag och kväll. Vi var bara hemma och myste, och tittade på film. Skönt det ibland också. Idag så var dagen värre, önska man kunde få strypa en person i bland alltså.. Fyfan vad dryg du är! Skit samma nu ska jag inte haka upp mig på honom.

Idag har dagen varit ganska seg. Det började med att vi åt pizza direkt när vi vaknade. Mjammii! Efter det så tog jag tag i Johans rum en gång till.. fyfan vad en karl kan skita ner det så fort, men jaja.. Sen har jag städa lite åt Eva också, inte mycket men lite iaf. =)

Just nu sitter jag bara här och väntar på filmtajm, koller väldigt mycket på filmer.. :P Så ikväll blir det G.I Jane och Reine och Mimmi i fjällen för det blev inte det igår nå.. hehe.

I morgon är det skola, så jag och Pumba tar bussen härifrån halv 7 och är framme kvart i 8. Så hämtar mamma upp han vid 9 tiden där. ^^ Nu ligger han och myser med sig själv i Johans stora säng och skäller i drömmen.

Hoppas det går bra för mig nu! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei! :D


13 Februari 2010

12 Februari 2010

Vaknade att jag drömde om att väckarklockan ringde.. Skit skumt, går inte att förklara!

Gick bra i skolan också, redovisde om Epilepsi och det gick jätte bra.. Vet ni om att det finns ca 60.000 människor i Sverige som lider av Epilepsi.. Det är sjukt vad många det är egentligen. Jag var med om det en gång, eller inte jag men jag fick hjälpa en tjej som fick ett anfall på samma buss som mig.. Sån tur var så ringde hennes mamma på hennes telefon precis när anfallet kom.. och hon hjälpte mig via telefon.. Hennes pappa mötte upp henne i Gagnef. Hoppas det gick bra med henne.. Men men..
Kom till Johan runt 4 tiden.. Sen skulle vi hem till Marie runt halv sju tiden och vara barnvakt. Dom åkte ungefär när vi kom. Jag frågade ungarna om dom ville se Avatar med oss och det ville dom. Fyfan sjukt bra film alltså!! Super bra! Sen kom dom hem halv elva tiden och vi skulle skjutsa Stefan till Leksand och det gjorde vi. När vi kom hem satt jag och pratade med min käre svärmor Eva! :) Satt och pratade om allting, det var skönt faktiskt. Sen gick vi och la oss jag och Johan.

13 Februari 2010

Vaknade rätt så sent idag, fy :( Jobbigt egentligen..
Idag har man inte hunnit med så mycket. Har spelat med Johan, tittat på Vampiaries Diaries med Johan! Åh det är ju så sjukt bra.. Snäppety bättre än Twilight, sjukt att man kan säga så men det är fan sant.. Handlar om nästan likadana saker alltså! Som att Twilight skulle gå i Serier.. Fast snyggare killar!!:D Hahaha

Ikväll blire filmkväll för mig och Johan tror jag iaf. :P Ska aldrig säga något, kan sluta med vinkväll med svärmor också ;) Beror på hur villig hon är idag, eftersom hon var lite fuller igår^^ hehe..
Reine och Mimmi i fjällen och Avatar är planerad, den var så bra så vill se den igen! =)

Men kanske kommer in och skriver mera ikväll om hur det gick dårå =)
Hej så länge! =D

11 Februari 2010

10 Februari 2010

Hejsan!
Dagen började med skolan. Sen tog jag tåget till Leksand och var med Johan & Kongo i Leksand.
Sen efter en stund så åkte dom och vissade med Kärringberget och ett till berg i närheten där man åker skidor. Riktigt stoooooroa backar kan jag lova dig. Vi ska ha tävling där någon dag, eller bara en galen pulkadag!
Fattar inte hur jag vågar, men jag ska inte säga något ännu.. Är livrädd för att ens tänka tanken! :'(
Efter det så åkte vi hemåt och jag och Johan tog ett bad, sen ringde mamma upp.. efter en förvåning av Stefan så tog han tag i mitt huvud och kysste mig allt vad han kunde.. Fick fan en rejääääl chock där alltså :O Hahaha
Sen skjutsade vi runt på Stefan från 10.00 till 12.00 kanske, så var lite trött när vi kom hem. Slog på en Johan Falk och somnade på en gång.

11 Februari 2010

TjahTjah!
Dagen började svintrött.. Fyfan kunde ge en miljon på att få vara hemma bara, men klockorna ringde och ringde så det vara bara att ta sig upp. Väl på bussen somnade jag och lika så på den andra till Hedemora. När jag hopppade av i Hedemora traskade jag till skolan och satt där med bärbara datorn och snackade med Pilla G. Sen ramlade Sanna och Elin in i bilden och jag var så trött så jag somnade av på bänken! Haha.. Vaknade av att Sanna satt bredvid mig och ringde min teflån (telefon). Det är tydligen det ända sättet jag vaknar på enligt henne då.

Sen flöööööt skolan på seeeegt men bra. Så när jag kom hem så satt vi oss och snackade lite grann om vad vi skulle göra idag här hemma. Kom fram till att jag skulle städa hela rummet osv. Efter det tog jag ett bad vid 19.00 och nu är klockan 21.00 och precis därifrån. Somnade i badet! (ops). Nu sitter jag här och dunkar musiken i öronen och bränner ut Avatar tills i morgon =) Weeeeeeei! Nu blir det att invänta Johan och sen ska vi spela lite. Sen blir det film och döna i säng som mamma säger. Alltså gå och lägga sig och sova. ;) PÖSS!

Lite goa låtar jag har fastnat för nu:
1. Dance with the devil - 666
2. Spank my ass - Nomy
3. My Religion - Nomy
4. Ruta 1 - Patrik Isaksson

Dom är då för bra!! =D

09 Februari 2010

08 Februari 2010

Måndag, tråkigaste dagen på hela veckan.. Men inte denna Måndag.
Hade Risk1an idag. Det gick bra som fan, och roligt som fan. Det är
faktiskt bra information även fast man kan det mesta, men jag fick andra
blickar på en del saker iallfall.
Sen åkte vi hem och åt fiskbullar och myste innan Johan skulle fara hem.
Det slutade med att jag följde med honom hem, hehe..

Grattis Pontus Claesson på 8årsdagen! Önska jag kunde på ge dig något.
Men jag älskar dig iallafall! <3


09 Februari 2010

Tisdag, Vaknade av att Skrollan skällde över hela huset i typ två
timmar. Var tvungen att gå upp, men i och för sig så var klockan
halv tolv. Hihi!
Gick upp och tog en cigg och snackade med Johan och Eva. Sen åkte
vi över till Stefan för han hade ungarna där! Dom var så mysiga.
Hur kan man vara så dum i huvudet som mamma? Förstår dig verkligen
inte hur man kan göra sådär mot sina egna små troll.. :( Tragiskt hur
du beter dig. Menmen..
Har hunnit med att skratta som fan.
Det är så att mamma fyller 44år idag, så jag är barnvakt hemma medans
dom är på bio och äter ute. Då bjöd jag hem Elin, Mich, Challe & Sibban!
Det slutade med att en utav oss ( får inte säga vem ) stod framför
camen med en utav mina bh:n och låtsades smeka sig själv och vi fick
två stycken killar att visa sig, sen hoppade alla fram! Så jävla kul alltså.
pershyttehumor som Charlie sa! Stämmer ganska bra! HAHA!
Nu inväntar jag ett sms från Johan och se om vi ska spela eller inte :)
Länge sen nu! I morgon LIF-AIK, Elin får se hur det går denna gång ;)
Men ska iaf inte dricka denna gång!

Jag älskar dig! <3


7 Februari 2010

Tjah Tjah bloggen!

Idag har man väl inte gjort så mycket.
Hela familjen var här och fika, spela kort, åt mat och en massa annat roligt :)
Det slutade med att jag panga huvudet i en jävla hylla. Har huvudvärk som bara
fan ännu. :( Buhuhu..
Sen åkte Lisen och Toni hem till Värnersborg igen. Kommer saknar er mycket. Dom tog även
med sig Ziki hem.. :( Buhuhu..
Har mycket att gråta över nu..


Kom nyss hem från Mich, har varit där och spelat ett spel som heter "Brain Storm" eller som
Elin sa, "barn storm" :P hahaha

Jag vann alla gånger! Hahaha! ;D

När vi körde in i byn var det alldelens svart! :O
Strömavbrott i hela byn.. Så den började funka precis när jag tänt alla ljus.. Suck!
Så nu blir det lite Vampires Diaries med Johan så han "hänger" med lite.

I morgon är det skola, OCH risk ettan! :D Weeei! Så jävla skönt att komma igång med körkortet så
det finns inte.

Jag undrar när det ska ta ett slut egentligen. När man kan leva sitt vanliga liv. Men i Juni får man leva ett fritt liv igen! Fyfan vad jag saknar studenten just nu. Hatar att ens tänka tanken på att gå till skolan just nu.

Pontus!<3

Jag tänker på dig hela tiden just nu Pontus. Drömde även om dig i natt. Att du dog, att du aldrig hann veta vilka människor du bor med, att du aldrig hann veta vad dom gjort dig, att du aldrig hann veta vad vi har gjort för dig, att du aldrig hann veta att vi saknar dig grymt mycket!

6 Februari 2010

Hejsan!
Har inte hunnit med och skrivit så mycket dom senaste dagarna men,

5 Februari 2010

Fredag=Helg = Johan kommer, Najsnajs!

Johan kom ganska sent, men bättre sent än aldrig! Vi åkte iväg och snackade jag och Johan om rätt viktiga saker. Det löste sig iaf. Sen satt vi och snackade med familjen. Syster och Toni var här i Dalarna och hälsade på. Riktigt najs, inte träffat dom på länge nu!
Sen på kvällen åkte vi hem, när vi kom hem ringde Klara in oss.. Kvällen slutade med att jag var med Elin och Mich! Träffade även på Sanna. Najs!
Sen åkte vi hem och söv.

6 Februari 2010  (idag)

Lördag, jaduu.. vad händer idag då tro! Vi tog med oss Naima och Zacke och åkte in till stan och åkte pulka. Sara, tuppe, toni, lisen, viggo, martina & hennes kille kom också dit och åkte pulka.
Hahaa, tuppe och toni åkte flygande matta tillsammans. Toni låg ner medans tuppe hoppade på han och tog sats och flög verkligen ner. Såg ut som en dubbelmacka när dom låg där på varandra. Efter det åkte vi hem och åt lite snabbt, men det blev lika fort in till stan igen. Vi åkte in till tuppe och satt där och snackade och åt pizza. Det slutade med en film, Paranomal Activity. FYFAN säger jag. Den ser jag aldrig igen! Skit vidrig film.. Men nu måste jag sova, Johan ligger och väntar på mig. Ska upp kl 09.00 i morgon ska på möte. Se om man kommer upp nu då ;)

Natti Natti gott folk..

Säger bara:   Spank my ass - Nomy    Den låten är grymt bra!


Pontus Claesson!<3

Jag tänker på dig hela tiden vill att du ska veta hur det är,
vafan ska jag göra , ville ej att det ska vara så här.
inte redo för att ta nästa kliv,
en dag med dig det var det bästa i mitt liv.
jag säger som det är att jag vill att du ska stanna kvar,
jag älskar dig även fast du inte känner samma sak.
jag saknar dig jämt , varje dag , varje kväll,
en gång hade jag allt men nu står jag här själv,
jag har så mycke jag vill säga vill att du ska förstå,
jag saknar dig bara mer för varje dag som går.
spenderar mina dagar till att tänka på minnen ,
vafan ska man göra när den man älskar försvinner ?
kom tillbaka för jag kan inte sluta drömma,
tiderna med dig som jag aldrig kommer glömma.
snälla förlåt mig för allt som har hänt ,
jag vill bara att jag ska kunna vara med dig jämt.
men vissa sakner blir inte som man vill,
men du fick mig att känna som tiden stod still,
jag säger vad jag känner och jag hoppas du förstår mig,
försöker tänka på nåt annat med det går inte.


4 Februari 2010

Hej på er!

Idag har varit en seg och jobbig dag. Dagen började med att göra drinkar på Bartekniken.
En blev:

Banshee
1,5 cl cocossyrup
1,5 cl Banansyrup istället för en halv banan ( frukt )
2 cl Grädde
och blenda det dära med is. Mummmms!


Andra:

Red dragon ( min egna, döpte den dock själv också )
1,5 cl cocossyrup
1,5 cl banansyrup
3 cl grädde
och blenda det dära med is. Sen när den är klar tillsatte jag rod grenadin för att göra den lite halv rosa halv vit.
Riktigt duktigt, den var sååå god!

Sen blev det samhäll, massa snack om vad vi skulle göra efter skolan osv.
Sen fick vi Lunch, efter det gick jag, Mich och Sanna hem till Mich för att hjälpa henne att plugga lite :)
Hon var såååå duktigt.
Nu sitter jag hemma och inväntar på att Johan ska ringa och säga hur han ska göra, komma eller inte komma.

Sitter helt ensam i ett stort hus med tre hundar smo gnäller för att man nyss har kommit hem.. :P suuck!
Kanske kommer in och skriver mer sen om kvällen också, men en sak The vampires Diaries kommer ut idag :D

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei! :D<3





----------------------------------------------------------------------------------


Hej igen!

Johan kom inte idag nå.. han kommer i morgon istället.
Sitter och tänker på dig, det var som igår. Igår som du
satt i min säng och sa en massa strunt. Hittade nyss
ett par bilder på dig i datorn, du var så söt, så mysig,
så bara MIN!

Jag saknar dig Pontus, om du bara visste. Visste vad Sverige
håller på med, och detta ska vara ett bra land? Bullshiit!

8/2-02 Den dagen du föddes!

12/8-02 Den dagen du kom hem till oss. Den bästa dagen
i mitt liv. Jag har aldrig varit så lycklig.

27/8-05 </3 Den dagen dom tog dig, den dagen du blev
tagen fast du inte ville, den dagen jag aldrig kommer att
glömma i hela mitt liv, den dagen som var den hemskaste
utav dom alla jag varit med om.


3 Februari 2010

Hejsan!

Idag försov jag mig ganska så mycket.. :( Vaknade tio minuter innan bussen gick. Så jag fick klä på mig fort och hoppa ruint som en galning i huset med en tandborste i munnen och stack iväg. Det blåste så jävla mycket idag att jag trodde jag skulle flyga med!
Väl i skolan så satt jag där ensam, tänkte på dig! :(
Första lektionen så pratade vi om facket, det kom två gummor och prata om att det är viktigt att vara med i facket osv.
Andra lektionen så hade vi Annelie, där vi satt vid datorn och skulle komma på tre frågor till någon gubbe vi ska "hälsa" på i morgon.
Efter vi hade slutat följde jag med Mich hem och glodde på "säg att du älskar mig". Hade glömt bort hur hemsk den var. Efter filmen gick vi ner och käkade lite pizza och träffade på Agnes på vägen så hon hängde på oss! Mums :)
Elin kom och hämta oss och vi åkte ner till hemköp för Elin ville ha Cola.
Vi åkte hem till Mich igen och spelade "kasta gris" Jag vann en gång och Mich en gång :).
Elin den jävla idioten kommer få pejja om jag får blåmärken på mina bröst i morgon! :@
Gjorde fett ont. Mamma ringde vid halv 7 tiden och sa att hon skulle hem. Så jag åkte hem med henne och är nykommen hem. Nu ska jag iväg och hjälpa pappa han ropar som en galning.

Jag älskar dig Johan! <3

2 februari 2010

Tjaah Tjaah bloggen,
Gud vad jag stör mig på det, den rösten, dom orden.. Jaja skit samma!

Idag är det Tisdag vilket betyder skola, spela, ONE TREE HILL :)
I skolan gick det bra.. Börja med att jag åkte till skolan och hade sovmorgon,
så jag och Pia låg och sov på bänkarna och invänta Sanna..
Väl när första lektionen börja var det bara film, gick till skolan för att se en film?
Jaja, bra att man var där iallafall..
Sen gick vi och åt, och jag sa något så Sanna skulle låta dramatisk och gå därifrån
och låtsas som hon var sur, ? Men, nej hon lyckades inte så bra ;) Fick ett brev idag,
Blev lite paff, men samtidigt bryr jag mig inte.. Jag tycker ska man prata om saken så
ska man inte skicka brev utan man kan prata som vuxna, och att skicka brev när man
är 18 år är lite barnsligt?
Men men.. Tänker inte be om ursäkt eftersom jag aldrig kan göra det enligt dig så..

Men nu ska vi prata om vad jag ska göra, om ni nu vill veta? Ja jag visste väl de. : )
Nyss lagat mat åt hela familjen och det var GÖTT visst?
Det blev kassler och ris som min käre svärmor gör åt mig varje helg jag är där! Hon
är la för go! :)

Det blir till att städa HELA mitt rum snart, så fort jag skrivit klart.. Putsa fönstren, byta gardiner,
sätta upp en ny hylla, installera skrivaren, byta lampa i fönstret, damma, damsuga, tvätta golverna
m.m. :) Stooooorstädning. Skulle behövas på ditt rum med Johan, men vem fan orkar med det när det
blir lika stökigt igen? :P

Men nu ska jag kila iväg och göra något nyttigt :)

Pontus jag saknar dig! <3


1 Februari 2010

Tjolahopp!!

Jag börjar väl skriva nu då. Så jag kommer någonstans. Jag är nämligen ganska ny på sånt här.. Hehe!

Iallafall, idag så var det skolan.. Klockan ringde halv sju och skulle gå upp men snoza ändå till halv 9.. Då var jag tvungen att gå upp. Johan låg bredvid mig och snarka som en gris. Så jag gick upp och duschade och klädde på mig.
Väl i skolan så var det ganska tomt tyckte jag.. förvånad, men kom på senare att vi hade sovmorgon och alla var på lektion så jag och Sanna tog våra saker och gick och satte oss på bänken.
Där kom Klara och Martina. Martina hade rosa/rött hår.. Så sött..
När man hade gått på alla lektioner var det meningen att Johan skulle hämta mig i skolan men när jag kom ut så stod min mamma där. Det första vi gjorde var att åka till Biblioteket och lånade talböckerna av Twilight, så tänkte börja lyssna på dom efter jag skrivit klart.
När jag kom hem satt Johan och tittade på film så vi gick in på rummet och myste lite med varandra innan han skulle fara hemåt.

Förresten jag har fått ett litet helgjobb! :)
Pappa & mamma spelar poker här i Hedemora i en lokal som dom hyr. Jag ska nämligen stå i kassan där och tjäna typ 300-400kr på en kväll :) Det är iaf pengar, och kul! :)

I helgen fick jag reda på en sak, en sak som tog väldigt illa på mig.. Men är glad att du erkännde. Det känns ganska bra mellan oss. Känns som vi börja om på nytt igen!
Jag älskar dig vad det än är.
Nu ska jag kila iväg och lyssna lite på Twilight, eller nää.. ska nog spela lite innan med Johan ;)

Modern Warfar 2 :) !! Weeeei!

Pontus du är saknad för alltid<3


RSS 2.0